Treninger og arrangement

Faste treninger

Tirsdag: 18:00 fra pizzabakeren. Jevnt rolig tempo

Torsdag: 1800 fra pizzabakeren. Jevnt rolig tempo

Helgetreninger og intervalltreninger blir annonsert på Spond :)

Spond

Vi vil i år bruke appen Spond til å kommunisere sammen

Det er en veldig lett app å bruke. Du blir invitert til Flekkefjord sykkelklubb sin gruppe ved at du mottar en link og deretter får du oppdateringer om arrangementer og treninger i regi av Flekkefjord sykkelklubb.

Ta kontakt om du ønsker å få linken!!

Det eneste du må gjøre er altså å laste ned appen, bli invitert og deretter svare om du kommer eller ikke!

Du trenger ikke smarttelefon. Du kan få varsler på e-post. Det letteste er derimot å laste ned apen

Mer info om Spond:

www.spond.com

Oslo-Lærdal 1.september 2018

De er en god gjeng fra TOSK som skal delta + noen fra Sandnes SK.  De prøver å samle nok folk til å sette opp felles transport på tvers av klubbene i regionen. FPakken vil bestå av buss m/sykkeltilhenger Stavanger – Oslo + Lærdal – Stavanger. Hotell i Oslo og Lærdal. Prisen vil ligge på +/- 2500,- Jo flere jo billigere ;)

PS! Det er begrenset antall plasser på dette rittet så du bør melde deg på asap om du vurderer. Tur blir det uansett da de allerede er 15 fra TOSK.

Kontakt Roy Øiamo på mail
r.oiamo@sorvestreiser.no